Nieuwe kleuren…

Psst.. Wij gaan stiekem vreemd!

Onlangs hebben wij enkele mooie natuursteen vensterbanken toegevoegd aan onze collectie. Natuursteen is bij uitstek een prachtig materiaal, wat prima toegepast kan worden als vensterbank of dorpel.  Daarom hebben wij een aantal kleuren aan ons assortiment toegevoegd. Het mooie van natuursteen is dat ieder stukje uniek is.

Nieuwe kleuren in natuursteen

Wij hebben ons assortiment tot nu toe uitgebreid met zwart graniet en Atlantic Blue marmer. In de toekomst hopen wij hier nog enkele kleuren aan toe te voegen.

Zwart graniet

Zwart graniet is eigenlijk een concurrent van onze zwart composiet vensterbank. Het voordeel van de zwart graniet is echter, dat deze momenteel prijstechnisch beter in de markt ligt. Dit heeft mede te maken met de hoge energiekosten die bij het produceren van composiet komt kijken.

Atlantic Blue Marmer

Deze marmersoort heeft een bijzondere kleurstelling en komt eigenlijk in de buurt bij Belgisch hardsteen. Deze marmersoort kent ook fossielen en schelpjes. Het voordeel van dit materiaal is dat het een echte budget topper is. Op zoek naar een mooie vensterbank, voor een betaalbare prijs, dan is dit zeker de oplossing.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven