Een composiet aanrechtblad op maat

Een aanrechtblad van Composietfabriek

Het kopen van een composiet aanrechtblad doe je bij de Composietfabriek. Door onze grote voorraad en ruime keuze uit composiet kleuren en merken is er altijd een schitterend materiaal naar uw wens beschikbaar. Al onze aanrechtbladen worden in onze werkplaats in Middelharnis op maat voor u gemaakt.

De voordelen van een composiet aanrechtblad

Composiet is een samenstelling van fijn gemalen korrels natuursteen, kunstmatige hars en kleurpigmenten. Deze samenstelling maakt het een sterk en duurzaam materiaal. Daarnaast zijn bladen van composiet ook hitte- en krasbestendig, maar we adviseren u wel om op te passen met hete pannen en zure stoffen zoals citroen. Kijk gerust even bij onze andere artikelen, daar leggen wij u uit wat het verschil is tussen de verschillende soorten composiet. 

Wij leveren verschillende soorten en kleuren composiet, bijvoorbeeld wit, grijs, zwart of antraciet. Van deze materialen zijn ook samples beschikbaar, zie hiervoor onze sample paginaDaarnaast kunnen wij ook composiet kleuren leveren van bekende merken zoals: Silestone, Diresco, Compac, Caesarstone, Quarella, Santamargheritha. De werkbladen kunnen gepolijst (glanzend) afgewerkt worden, maar ook met een matte afwerking. Wij leveren massieve bladen van 12 mm, 20mm en 30mm, daarnaast kunnen wij het blad ook opdikken naar de gewenste dikte.

Het monteren van uw composiet aanrechtblad

U kunt ervoor kiezen om het composiet aanrechtblad te laten afleveren bij uw woning of bedrijf. Vervolgens kan uw timmerman of uzelf het blad monteren op de rest van de keuken. Hierbij adviseren we u wel om zuurvrije kit te gebruiken voor de montage, zodat het materiaal niet beschadigd. Bij een offerteaanvraag kan ook worden gekozen voor plaatsing van het aanrechtblad. 

Vraag uw offerte aan

Het bestellen van een composiet aanrechtblad bij de Composietfabriek gaat via een vrijblijvende offerte

Voor het opstellen van de offerte ontvangen wij graag een tekening van de keuken met afmetingen en welke zijkanten zichtbaar blijven, plaats en afmeting van kookplaat, kraan- en wasbakuitsparing en etc. En uiteraard het gewenste materiaal en de dikte hiervan. Eventuele lever- en plaatsingskosten (afhalen in Middelharnis is ook mogelijk) kunnen wij ook al berekenen als u het afleveradres noteert!

Winkelwagen
Scroll naar boven