De Composietfabriek, de online specialist in natuurstenen composiet producten

Welkom bij de Composietfabriek, dé online specialist op het gebied van natuurstenen composiet producten. De Composietfabriek is opgericht in 2019, met als doel om maatwerk composiet producten te leveren binnen Nederland en België. De begrippen vakwerk en kwaliteit staan centraal bij ons in de werkplaats, te Middelharnis. Ons team staat klaar om uw ideeën werkelijkheid te laten worden. 

De Composietfabriek werk uitsluitend met hoogwaardige leveranciers, die de beste composiet materialen leveren. Onze moderne werkplaats is vol met de nieuwste apparatuur om mooi uitziende producten te produceren, maar ook producten die van een lange levensduur zijn. 

Onze producten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, materialen en afwerkingen om aan uw wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne stijl, bij Composietfabriek vinden wij altijd een oplossing die bij uw smaak past. In samenwerking met ons personeel kunt u de beste materialen voor uw project uitzoeken.

De Composietfabriek is onderdeel van de V.O.F. Wagemaker Marmer en Graniet. Door jarenlange werkervaring weten wij precies hoe wij het materiaal composiet zo goed mogelijk kunnen bewerken en ook bij u kunnen afleveren. Bij onze moederonderneming kunt u terecht voor een nog groter scala aan natuurstenen (marmer, graniet, hardsteen en nog meer!) producten, bestaande uit aanrechtbladen, tafels, wastafels en meer. Door een kleiner assortiment kunt u tegen een lager tarief een hoog kwalitatief product bestellen bij de Composietfabriek. Indien u de gezichten achter Composietfabriek verder wilt ontdekken, kunt u een kijkje nemen op de website van Wagemaker Marmer en Graniet.

Verschillende cases uit Wagemaker Marmer en Graniet haar portfolio:

Winkelwagen
Scroll naar boven